Magia de Crăciun, pe esplanada de la Consiliul Județean Călărași

Magia de Crăciun, pe esplanada de la Consiliul Județean Călărași

Magia de Crăciun va pluti în aer, timp de O LUNĂ, pe esplanada de la Consiliul Județean Călărași.

Consiliul Județean Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și Primăria Municipiului Călărași pregătesc cel mai frumos Târg de Crăciun din câte au existat la Călărași.

Căsuța Moșului, în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație - anul acesta este pregătită și cutia poștală pentru scrisorile copiilor. Tradiții, obiceiuri, colinde și preparate specifice sărbătorilor de iarnă!

Spectacole în aer liber: ANDIA, AMNA and BAND, NADIR, TARAFUL RUTENILOR, ELENA GHEORGHE, PAUL SURUGIU – FUEGO, IANA NOVAK și DISTINTO

Noaptea de Revelion se anunță incendiară: ADRIANA GAVRILĂ, SILVANA RÎCIU și Nicușor IONIȚĂ, WHAT'S UP, MANDINGA, NICOLETA NUCĂ, NICOLE CHERRY, RANDI

Încheiem cu un spectacol fabulos de artificii!

Parteneri: Palatul Copiilor Calarasi , Biblioteca Județeană Călărași , Muzeul Dunării de Jos Călărași.

Vă așteptăm!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.