M. Beștea: La DGASPC Oltenița a început investiția privind reabilitarea sistemului de canalizare

M. Beștea: La DGASPC Oltenița a început investiția privind reabilitarea sistemului de canalizare

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea a anunțat că la nivelul DGASPC Oltenița s-a demarat o investiție privind repararea sistemului de canalizare, finanțată cu resurse provenind din sponsorizări. Tot cu fonduri private se va acționa și asupra modernizării curții interioare a instituției mai sus-menționată.

“La DGASPC Oltenița, de câteva zile a început investiția privind reabilitarea sistemului de canalizare, o investiție care se realizează cu bani numai din sponsorizări. Valoarea e undeva la 1 miliard de lei vechi.

Tot la Oltenița am reușit să capacităm câțiva oameni care m-au ajutat într-un proiect privind curtea interioară. Chiar zilele trecute am terminat (...). Mai am să primesc din partea dumnealor cantitățile de materiale după care cu mediul de afaceri din Oltenița sunt convins că voi găsi resurse, fără să implic cu nimic Consiliul Județean, care să ne ajute să punem în practică acest proiect.”, a precizat Mihăiță Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.