M. Beștea: Cu ajutorul personalului sperăm ca această tranziție să se realizeze cât mai ușor pentru beneficiari

M. Beștea: Cu ajutorul personalului sperăm ca această tranziție să se realizeze cât mai ușor pentru beneficiari

Vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă că la începutul acestei săptămâni s-a finalizat procesul de reorganizare a DGASPC Călărași și tot atunci a fost inaugurat și Centrul de Abilitare și Reabilitare, situat în comuna Vâlcelele, care va găzdui nu mai puțin de 40 de persoane în cele 17 camere pe care le are deține. Investiția, estimată la 3,2 milioane lei, a fost finanțată integral de la bugetul Județului.

“La începutul acestei săptămâni, am finalizat întreaga procedură de reorganizare a DGASPC-ului. În 6 iunie, am inaugurat Centrul de la Vâlcelele, o investiție de 3,2 milioane lei, în totalitate a Consiliului Județean Călărași. Condițiile de acolo sunt la nivel european. De luni a început și mutarea beneficiarilor. E un proces puțin mai dificil. Chiar dacă sunt condiții mai bune e destul de greu să-i iei din mediul lor unde au fost învățați atâta timp și să-i aducem într-un mediu nou. Cu ajutorul personalului de acolo sperăm ca această tranziție să se realizeze cât mai ușor pentru beneficiari.”, a afirmat Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.