Liga 2 | Dunărea a primit o nouă infuzie financiară de 600 de mii de lei

Liga 2 | Dunărea a primit o nouă infuzie financiară de 600 de mii de lei

În săptămâna premergătoare startului noului sezon al ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi a primit o nouă infuzie financiară din partea principalului „finanţator” Consiliul Judeţean Călăraşi.

Joi, în plenul şedinţei ordinare, a fost aprobat de către consilierii PSD şi PRO România amendamentul propus de vicepreşedintele Ion Samoilă potrivit căruia bugetul clubului va fi suplimentat cu suma de 600 de mii de lei, banii fiind necesari cu preponderenţă pentru plata salariilor restante dar şi pentru desfăşurarea în condiţii normale a activităţii fotbalistice.

Preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, a explicat în plen că în ciuda diminuării bugetului lunar de la 150 de mii de euro la 60 de mii de euro obiectivul Dunării este rămânerea în liga a 2-a. „Performanţele vor continua în ciuda constrângerilor bugetare. Nu ne-am gândit să ne retragem din L2 sau la retrogradare.”, a precizat Iliuţă care a mai adăugat că „Intrarea în insolvenţă ne protejează pentru că astăzi sunt 5 salarii restante. Orice jucător care depune memoriu vine cu hotărârea definitivă şi execută clubul. Noi trebuie să avem o reeşalonare privind cele 5 salarii restante. Nu avem de gând să nu plătim datoriile. Dar nu deodată pentru că ar fi nevoie de suma de 3 milioane de lei, bani pe care nu-i avem acum.”

În altă ordine de ildei Iliuţă a mai susţinut că ia în calcul modificarea echipei de conducere a clubului, nu înainte de a se realiza o analiză cu privire la activitatea desfăşurată până în momentul de faţă.

În runda inaugurală, Dunărea va juca în deplasare cu Ripensia Timişoara, partida fiind programată sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11.00 pe stadionul Electrica.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.