Întâlnire inedită la CJ Călărași

Întâlnire inedită la CJ Călărași

Consiliul Județean a găzduit astăzi o întâlnire inedită la care au participat, în premieră, reprezentanți ai Direcției Programe și Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Călărași, conducerea Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră și desigur ai Județului în cadrul căreia au fost analizate stadiul proiectelor implementate în comun precum și posibilitățile de colaborare în viitor.

“2021, anul în care pentru prima dată echipa de dezvoltare a Consiliului Județean Călărași și cea a Primăriei Municipiului Călărași se întâlnesc în vederea discutării proiectelor pe care ni le dorim a le derula pentru oameni.

Au fost prezenți la ședința de lucru reprezentații Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră, coordonați de doamna director Nicoleta Mincu, cu informații și clarificări importante în procesul de implementare a proiectelor InterReg România-Bulgaria.

Au prezentat date privind situația actuală a proiectelor și viziune viitoare: Liliana Avram, director DDRE Consiliul Județean Călărași și Eduard Grama, administrator public al Primăriei Municipiului Călărași.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.