Iliuță, după întrevederea cu Arafat: A certificat astăzi măsurile eficiente pe care le-am adoptat în sistemul sanitar județean

Iliuță, după întrevederea cu Arafat: A certificat astăzi măsurile eficiente pe care le-am adoptat în sistemul sanitar județean

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a declarat vineri pe pagina personală de Facebook după întrevederea cu Raed Arafat că șeful DSU “a certificat astăzi măsurile eficiente pe care le-am adoptat în sistemul sanitar județean.”

„O întâlnire pe care o așteptam de la începutul pandemiei COVID, atunci când ne-am îndreptat toate resursele umane și materiale spre Spitalul Județean de Urgență Călărași și ISU Călărași. A fost făcută o evaluare a fluxurilor create în unitatea spitalicească, a echipamentelor existente în momentul de față, dar și a personalului medical.”, a mai scris Iliuță care a punctat și obiectivele stabilite privind îmbunătățirea calității serviciilor medicale din cadrul SJU Călărași. “S-au propus obiective viitoare în vederea îmbunătățirii continue a calității serviciilor sanitare:

- înființarea unei stații de ambulanță în exteriorul orașului

- noi medici specialiști

- relocarea pichetului de urgență de la Fundulea

- noi gărzi ale pompierilor de-a lungul autostrăzii A2”, se mai arată în postarea președintelui Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.