Iliuţă, după întâlnirea cu Târşolea: Îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean

Iliuţă, după întâlnirea cu Târşolea: Îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean

Preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă s-a întâlnit miercuri cu patronul echipei de fotbal, Mostiştea Ulmu, Vasile Târşolea, discuţiile vizând posibilitatea formaţiei de liga a 3-a ce va participa la barajul de promovare în L2 să dispute meciurile considerate pe teren propriu în cazul în care va se va impune în faţa ialomiţenilor de la Unirea Slobozia.

“Astăzi a avut loc o întâlnire între președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și patronul echipei Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea. Discuțiile s-au axat în special pe susținerea echipei din comuna Ulmu ca aceasta să-și susțină meciurile de pe teren propriu pe arena Ion Comșa din Călărași. Președintele CJ și-a dat acordul și a susținut ca echipa de pe malul Mostiștei să joace la Călărași. "Îi mulțumim domnului Vasile Tîrșolea pentru investițiile pe care domnia sa le face în județul nostru pentru promovarea Sportului de performanță și îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean".

Vasile Tîrșolea a declarat: "Eu am spus că vrem ca meciurile noastre să le jucam la Călărași. Chiar dacă este o echipa privată, Ulmu aparține județului. Am găsit înțelegere dar și susținere din partea Consiliului Județean.", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean.

La discuţii au mai fost prezenţi Cristi Zanfir, preşedinte CD al Dunării Călăraşi şi Florin Brişan, fost preşedinte executive al grupării de la malul Borcei, în prezent consilier în cadrul CJ Călăraşi.