E. Grama: Echipa coordonată de primarul Drăgulin lucrează prost, în bătaie de joc faţă de cetăţeni!

 E. Grama: Echipa coordonată de primarul Drăgulin lucrează prost, în bătaie de joc faţă de cetăţeni!

Mai mare râsu’! Apostolii dreptăţii, vajnicii apărători ai legii, din Primăria Călăraşi, în frunte cu primarul Dan Drăgulin, habar n-au să întocmească un Certificat de urbanism dar în schimb sunt foarte îndemânatici să iniţieze plângeri penale pe care le depun, cu o frenezie aproape patologică, la organele abilitate ale statului. N-o spun eu ci reprezentantul Inspectoratului Regional în Construcţii Sud – Muntenia care a constatat în urma controlului exercitat la Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Călăraşi, în perioada 12-22 august 2019 că Certificatul de urbanism nr 401 / 09.07.2019 emis de primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, în scopul declarat „Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a drumului judeţean 306A în vederea asigurării accesului în municipiul Călăraşi” conţine date incomplete, stabilindu-se în consecinţă „neemiterea autorizaţiei de construire” pentru obiectivul mai sus – menţionat!

Şi când te gândeşti că superspecialiştii din Primărie, coordonaţi de primarul Drăgulin, oripilaţi de „graba” conducerii Consiliului Judeţean de a începe modernizarea drumului uzinal, în lipsa autorizaţiei de construire, i-au dat pe Iliuţă&Co pe mâna Parchetului, te-apucă disperarea. Culmea e că pentru „abaterea” asta răspund primarul, secretarul şi arhitectul şef al municipiului. Normal ar fi să le crape obrazul de ruşine acestor somităţi, dar...

Rar, mi-a fost dat să văd atâta prostie şi ticăloşie, la un loc!

Directorul Direcţiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean, Eduard Grama a comentat în stilu-i caracteristic „profesionalismul” de care dau dovadă Drăgulin&Co în materie de administraţie „Apărătorul legii, primarul Călăraşiului, dovedeşte încă o dată că are mari carenţe în ceea ce priveşte caracterul. A blocat o investiţie aşteptată de o întreagă comunitate şi confirmată de o altă instituţie a statului, ISC, care a demonstrat că echipa coordonată de primarul Drăgulin lucrează prost, în bătaie de joc faţă de cetăţeni. Şi aici mă refer la faptul că Certificatul de Urbanism, atât de necesar, conţine o serie de date incomplete.În schimb, domnia sa ne face plângere penală refuzând să emită Autorizaţia de construire. Dar poate că are „dreptate”. Dacă întocmeşte un Certficat de urbanism care are date incomplete, cum să mai emiţi atunci o Autorizaţie în timp util? Călărăşenii trebuie să ştie că dl primar Drăgulin este direct răspunzător de emiterea Certificatului de urbanism. În realitate, el e cel care a frânat investiţia Consiliului Judeţean atât de necesară comunităţii” a spus Eduard Grama care a conchis „Ne-am gândit să susţinem noi, Consiliul Judeţean, proiecte ale municipalităţii întrucât dl Drăgulin s-a obişnuit să contracteze împrumuturi de la bancă, de sute de miliarde de lei vechi, împovârându-i pe călărăşeni pe mulţi ani de-acum încolo”.