Donaţie de 35 de mii de euro făcută SJU Călăraşi de familia Iliuţă!

Donaţie de 35 de mii de euro făcută SJU Călăraşi de familia Iliuţă!

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă şi familia sa au făcut miercuri au făcut un gest nobil făcând o donaţie Spitalului Judeţean Călăraşi, prin intermediul firmei ILDU SRL. Concret, au fost achiziţionate nu mai puţin de 35 de paturi moderne, confortabile a căror valoare este cifrată la 35 de mii de euro.

„Un bine se face în liniște, însă vreau ca familia mea să fie un exemplu pentru oamenii de afaceri din județul Călărași. De astăzi, alături de Asociatia Salvați Copiii și de domnul Marius Căprilă, m-am inscris pe lista "oamenilor faptelor bune" de la Spitalul Județean Călărași. Familia mea, prin SC ILDU, a donat 35 de paturi noi, moderne, confortabile, în valoare de 35.000 de euro.

Pe lângă investițiile pe care Consiliul Județean Călărași le derulează la unitatea spitalicească, și noi putem contribui la sporirea confortului pacienților. Lista rămâne deschisă!” a scris ulterior pe pagina personală de Facebook, liderul CJ Călăraşi.

„Mănuşa” a fost aruncată. Să vedem cine va fi următorul politician „de marcă”, disponibil să „reitereze” un astfel de gest. 

iliutadonatie2