DGASPC Călărași s-a mutat în casă nouă

DGASPC Călărași s-a mutat în casă nouă

Au fost finalizate lucrările de reparații la noul centru DGASPC din cartierul Măgureni, care va deservi peste 120 de angajați.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Călărași și-a mutat sediul la o nouă adresă, începând cu data de 6 iunie 2024. Noul sediu a fost amenajat modern în imediata vecinătate a instituțiilor: Inspectoratul de Jandarmi al Județului Călărași, Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor a Jud. Călărași, SC Drumuri și Poduri SA, Centrul de Recuperare de zi pentru copii cu dizabilități Călărași.

Amplasarea strategică oferă acces facil la instituțiile de interes, iar transportul în comun este asigurat cu o frecvență de 45 de minute pe linia de autobuz 2 Siderca – Măgureni și retur, ceea ce facilitează deplasarea atât a angajaților, cât și a beneficiarilor serviciilor DGASPC.

"Mulțumesc directoarei Daniela Arbagic și directorului executiv adjunct Sbârcea Marius pentru implicarea constantă care a permis ca lucrările să fie finalizate în timp util. Am văzut mult potențial în această zonă uitată a orașului și îmi doresc să o revitalizăm gradual, astfel încât să devină atractivă și modernă" - a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță la inaugurarea noului sediu.

Sursa text și foto Facebook Consiliul Județean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.