Consiliul Județean Călărași a preluat de la Ministerul Apărării Naționale unitatea de radio locație și fost poligon

În temeiul Hotărârii Guvernului nr. 266/ 24.04.2018, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 381/ 03.05.2018, se transmite din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al județului Călărași, imobil integral 1318 Călărași, situat în extravilanul municipiului Călărași, județul Călărași, cu valoarea de inventar 3.383.386,83 lei, prevăzut cu teren, construcții, precum și amenajări, obiecte de inventar, mijloace fixe ce fac parte din starea de fixație a imobilului.

Astfel, Consiliul Județean Călărași a preluat o suprafață construită/ desfășurată totală de 3.314 mp și suprafață de teren de 7,9544 ha.

„Potrivit protocolului pe care l-am încheiat cu Ministerul Apărării Naționale, după preluarea imobilului acesta va fi utilizat în vederea creării de infrastructură în domeniile: economic – zonă de obiective pentru sprijinul logistic al mediului de afaceri; social – unități de asistență medicală, sociale și zonă de spații locative, cultural; sportiv și de agrement. Avem un termen de 10 ani ca să respectăm această destinație și suntem pregătiți să începem procedurile pentru demararea investițiilor”,  declară Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Călărași