Consiliul Judeţean a preluat drumul de acces aflat în incinta Siderca

Consiliul Judeţean a preluat drumul de acces aflat în incinta Siderca

Preşedintele Vasile Iliuţă a anunţat miercuri că instituţia pe care o conduce, Consiliul Judeţean a preluat drumul de acces aflat în incinta Siderca, în urma unei licitaţii care a avut loc la începutul săptămânii. „Am preluat şi drumul de la Siderca. În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, am trecut în domeniul public al judeţului 865 de metri, Piscicola – Intrare în fostul combinat Siderca. În urma licitaţiei care a avut loc marţi, am preluat porţiunea de drum uzinal, două loturi, cel din faţa birourilor de la Siderca precum şi porţiunea de drum industrial de la Martifer până la ieşirea din poarta combinatului, unde era UCC” a declarat Iliuţă. Pentru această achiziţie, încă de la începutul anului, Consiliul Judeţean a prevăzut în buget suma de 250 de mii de lei

În altă ordine de idei, şeful CJ speră ca până la finalul anului să fie semnate cele 4 contracte, finanţate prin intermediul PNDL care vizează reabilitarea şi modernizarea a 4 drumuri judeţene. Valoarea investiţiei este de 172 de milioane lei. „Avem investiţii în Călăraşi, pe PNDL, în sumă de 172 de milioane de lei. Avem 4 drumuri judeţene pentru care urmează să semnăm contractele de execuţie. Ele sunt în faza de evaluare tehnică şi financiară. Sper ca până la finalul anului să semnăm cele 4 contracte” a subliniat Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.