Consilierii judeţeni, convocaţi azi în şedinţă extraordinară de îndată

Consilierii judeţeni, convocaţi azi în şedinţă extraordinară de îndată

Se convoacă, de îndată, Consiliul Judeţean Călăraşi, în şedinţă extraordinară, la data de 07 Decembrie 2021, ora 1000, cu următorul proiect al ordinii de zi :

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului Călăraşi pe anul 2021

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului alocaţiei de hrană pentru copiii şi adulţii din centrele alflate în  subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi.

3. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” S.A., a amplasamentului din str. Sloboziei nr. 9-11, municipiul Călărași, județul Călărași și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Centru Socio-Cultural Călărași (fost Palat Administrativ)”

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr.163/2017 privind constituirea Comisiei pentru protecția copilului Călărași

5. Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii „Sala MIHAI ARBAGIC” unei părţi de imobil aparţinând domeniului public al Judeţului Călăraşi

Art. 2 (1) – Ședința extraordinară precizată la art.1 se va desfășura folosind aplicația de mesagerie WhatsApp.

(2) – Materialele înscrise pe punctul ordinii de zi vor fi transmise consilierilor județeni pe tablete și folosind aplicația de mesagerie WhatsApp.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.