Colaborare medicală Călărași-Silistra

Colaborare medicală Călărași-Silistra

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Valentin Barbu și managerul spitalului județean Călărași, Valentin Emanoil, au vizitat astăzi spitalul din Regiunea Silistra, Bulgaria.

În lumina responsabilităților de a administra problemele comunităților noastre, una dintre priorități este grija pentru asigurarea sănătății publice.

Având în vedere buna vecinătate și colaborarea transfrontalieră dintre județul Călărași și Regiunea Silistra, în multe domenii de activitate, a fost propusă realizarea acestei vizite pe tema colaborarii în plan medical.

Delegația călărășeană a fost întâmpinată de guvernatorul Regiunii Silistra, Ivelin Statev și de dr. Daniela Kinstandinova, managerul spitalului de pe celălalt mal al Dunării.

S-au dezbătut proiectele fiecărei administrații în ceea ce privește calitatea actului medical și a serviciilor de cazare din cele două spitale.

Luna viitoare colegii bulgari ne vor întoarce vizita la Spitalul Județean Călărași.

Biroul de presă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.