CJ Călărași va finanța lucrările de reabilitare a 5 străzi din Fundeni

CJ Călărași va finanța lucrările de reabilitare a 5 străzi din Fundeni

În baza unui Acord de colaborare cu Comuna Fundeni, aprobat vineri, 26 mai, și de consilierii județeni, Consilul Județean Călărași va susține financiar obiectivul “Executare lucrări de întreținere și reparații curente străzi în comuna Fundeni, județul Călărași”.

Solicitarea a fost transmisă CJ Călărași la începutul lunii aprilie de Primăria Fundeni care a susținut că nu dispune de resursele necesare realizării acestei investiții.

Străzile pentru care se vor efectua lucrările de întreținere și reparații sunt următoarele: str. Anton Pann, str. Liliacului, str. Franceză, str. Agricultori şi str. Constantin Brâncuşi.

“Luând în considerare faptul că străzile pentru care se vor efectua lucrările de întreținere și reparații deservesc obiective importante ale comunei, respectiv școala, grădinița, farmacia, iar Primăria comunei Fundeni solicită sprijin deoarece nu dispune de fonduri necesare, consider că este necesară şi oportună adoptarea unui proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de colaborare, în forma şi în condiţiile pe care le–am prezentat în Anexa ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.”, se arată în Referatul de aprobare.

Valoarea totală a lucrărilor, ce vor fi realizate de SC Drumuri și Poduri SA, este de 1.249.484,76 lei (TVA inclus).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.