CJ Călărași | Termenul de finalizare al reparațiilor și al celor două straturi de asfalt, pe DJ 411, este 30 aprilie

CJ Călărași | Termenul de finalizare al reparațiilor și al celor două straturi de asfalt, pe DJ 411, este 30 aprilie

Drumul Județean 411 a fost vineri “inspectat” de comisia de specialiști din Cadrul Consiliului Județean Călărași, condusă de vicepreședintele, Mihai Beștea. În urma verificărilor sesizărilor primite cu privire la tronsonul cuprins între localitățile Chirnogi și Radovanu s-a stabilit remedierea problemelor prin turnarea a două straturi de asfalt, termenul de finalizare al reparațiilor fiind 30 aprilie.

“Astăzi, la orele dimineții, s-a făcut o vizită în teren pe drumul județean 411, unde am primit sesizări cu privire la deficiențe pe segmentul Radovanu-Chirnogi.

Mihai Beștea, vicepreședintele Consiliul Județean Călărași a condus comisia formată din specialiști ai instituției noastre care a stabilit după verificări remedierea problemelor prin turnarea a două straturi de asfalt.

"Inițial au fost prevăzute un număr de 400 de podețe și intrări auto. În urma discuțiilor cu cetățenii din localitățile Radovanu și Chirnogi numărul acestora a fost majorat la 900, în acest sens încheindu-se un act adițional la contractul inițial", a precizat Mihai Beștea.

Termenul de finalizare al reparațiilor și al celor două straturi de asfalt este 30 aprilie, iar termenul întregii lucrări este sfârșitul lunii noiembrie 2021.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Călărași.

Bestea3DJ

Bestea2DJ