CJ Călărași | Proiect privind dotarea SJU cu echipamente medicale specifice pentru diagnosticul și tratamentul cancerului

CJ Călărași | Proiect privind dotarea SJU cu echipamente medicale specifice pentru diagnosticul și tratamentul cancerului

Convocați joi, 20 iunie, în ședință ordinară, consilierii județeni au adoptat, printre altele, și Hotărârea privind aprobarea depunerii proiectului ”Dotarea cu echipamente medicale specifice a Spitalului Județean de Urgență Călărași ”Dr. Pompei Samarian” pentru diagnosticul și tratamentul cancerului și a cheltuielilor legate de proiect”.

Finanțat din fonduri europene,în cadrul Programului Sănătate 2021 - 2027, Obiectiv specific RSO4.5 Asigurarea accesului egal la asistență medicală și asigurarea rezilienței sistemelor de sănătate, inclusiv în ceea ce privește asistența medicală primară, precum și promovarea tranziției de la îngrijirea instituționalizată către îngrijirea în familie sau în comunitate (FEDR), proiectul vine în întâmpinarea nevoilor prezente al SJU Călărași de dotare a Secției ocologie cu aparatură de specialitate performantă și de digitalizare pentru a putea implementa tehnici moderne de diagnosticare și tratament a cancerului.

Valoarea totală a proiectului este de 24.320.411,23 lei (TVA inclus). Contribuția proprie a SJU Călărași, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, este de 1.190,00 lei (inclusiv TVA( cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 486.384,43 lei (inclusiv TVA), din bugetul Județului, însemnând cofinanțarea proiectului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.