CJ Călărași | Parteneriat aprobat pentru construirea pasajului de la Lehliu Gară

CJ Călărași | Parteneriat aprobat pentru construirea pasajului de la Lehliu Gară

Consiliul Județean și-a dat marți acordul cu privire la încheierea unui parteneriat cu Primăria orașului Lehliu și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. în vederea realizării obiectivului de investiții ”Pasaj de trecere la nivel de cale ferată București – Constanța (Lehliu – Gară)”.

Proiectul care a primit aviz de principiu din partea CNAIR S.A. pentru încadrarea în direcțiile de dezvoltare ale Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, stabilite prin documentul programatic reprezentat de Programul Investițional pentru Dezvoltarea Infrastructurii de Transport pentru perioada 2021–2030, se regăseşte la Capitolul Investiții în infrastructura existentă pentru siguranța rutieră, cu finanțare asigurată prin Programul național de redresare și reziliență.

Obiectul acestui parteneriat este de a stabili drepturile și obligațiile părtilor, contribuția financiară proprie a fiecărei părți la bugetul proiectului, precum și responsabilitățile ce le revin în implementarea activităților aferente proiectului care este depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 4 - Transport sustenabil, precum și pe perioada de durabilitate și de valabilitate a contractului de finanțare. Lider de parteneriat este CNAIR S.A.

Parteneriatul a primit și girul aleșilor locali ai orașului Lehliu Gară odată cu adoptarea Hotărârii Consiliului local al Oraşului Lehliu Gară nr. 93 din 07.12.2022.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.