CJ Călăraşi, parte a „Rețelei economice a regiunilor celor Trei Mări"

 CJ Călăraşi, parte a „Rețelei economice a regiunilor celor Trei Mări"

Consiliul Judeţean Călăraşi a anunţat astăzi că s-a semnat actul de înfiinţare a "Rețelei economice a regiunilor celor Trei Mări", platformă de cooperare directă între administrațiile locale a 12 țări europene din rândurile căreia face parte şi Judeţul Călăraşi.

„Județul Călărași este parte a "Rețelei economice a regiunilor celor Trei Mări", o platformă de cooperare directă între administrațiile locale a 12 țări europene: România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Austria, Slovenia și Croația.

A fost semnat actul de înființare al acestei rețele economice prin semnarea Declarației de la Lublin, în prezența președintelui Poloniei, Andrzej Duda, a premierului țării, Mateusz Morawiecki și a numeroși înalți demnitari din țările membre.

Semnatarii acestei declarații sunt reprezentanții a 32 de regiuni, printre care Boemia Centrală, Austria de Jos și Bratislava. România este reprezentată de opt județe.

Obiectivul aderării la această platformă o reprezintă posibilitatea de a avea o cooperare deschisă cu toate regiunile administrative ale celor 12 state, de a crea proiecte comune și de a folosi de experiența acestora în implementarea marilor proiecte de dezvoltare.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.