CJ Călăraşi | M. Beştea: Fac apel către ONG-urile din judeţ şi nu numai să vină cu idei, cu soluţii în sprijinul DGASPC

CJ Călăraşi | M. Beştea: Fac apel către ONG-urile din judeţ şi nu numai să vină cu idei, cu soluţii în sprijinul DGASPC

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihăiţă Beştea a declarat joi că împreună cu noul director al DGASPC Călăraşi caută soluţii pentru eficientizarea activităţii acestei instituţii solicitând în acest sens şi sprijinul ONG-urilor atât din judeţ cât şi din afara lui.

„În ceea ce priveşte activitatea DGASPC, sunt convins că sunteţi la curent cu modificările făcute la nivelul conducerii instituţiei. Săptămâna trecută s-a prezentat în faţa dvs. noua directoare, doamna Arbagic. Avem foarte multă încredere în dumneaei, sunt convins că va duce la bun sfârşit activitatea începută de domnul Drăgănică.

Până acum ne-a interesat mai mult activitatea propriu-zisă şi încercăm să diminuăm anumite pierderi pe care le avem la DGASPC, reuşind să închidem Centrul de la Plătăreşti. Nu uşor pentru că au fost multe probleme, o parte dintre ele generate de administraţia locală, în speţă Primăria Plătăreşti care s-a opus prelurii acestui amplasament. Nu voi intra în detalii, am depăşit momentul.

Împreună cu doamna director Arbagic am stabilit ca în perioada următoare să ne preocupe din ce în ce mai mult calitatea serviciilor pe care le oferim beneficiarilor.

Profit de această ocazie pentru a face un apel către ONG-urile din judeţ şi nu numai să vină cu idei, cu soluţii în sprijinul DGASPC. Avem toată deschiderea de a colabora astfel încât calitatea vieţii beneficiarilor să fie cât mai bună.”, a declarat joi într-o conferinţă de presă Beştea care, în altă ordine de idei, a precizat că în urma unui parteneriat încheiat cu ISJ Călăraşi, o altă instituţie din subordinea CJ, Centrul Judeţean de Creaţie şi Cultură va putea desfăşura activităţi specifice şi în municipiul Olteniţa.

„Am reuşit împreună cu ISJ Călăraşi să încheiem un parteneriat astfel încât Centrul Cultural Judeţean să aibă o filială şi la Olteniţa, lucru de care sunt convins că ne va da posibilitatea să organizăm activităţi culturale şi în municipiul Olteniţa.”, a conchis Beştea.