CJ Călăraşi / Iliuţă: Domnul Didilescu nu se va înscrie la concursul de manager al Spitalului!

iliuta si didilescuPreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, a declarat joi că actualul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, Silviu Didilescu va avea un mandat limitat, de doar 6 luni, una din principalele sale responsabilităţi fiind organizarea concursului de selectare a viitorului manager. „Domnul Didilescu nu se va înscrie la concursul de manager. Când i-am propus să vină la Călăraşi, domnul Didilescu a acceptat funcţia de manager pentru 6 luni. I-am cerut să ne ofere din experienţa sa astfel încât să putem face reformă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi” a declarat Iliuţă care a explicat şi motivul pentru care a optat la finele anului trecut pentru actualul manager interimar „Dacă vine cineva din exterior, nepotismele, prieteniile, cumetriile se vor minimaliza. De aceea am preferat să vină cineva din exterior aşa cum e cazul domnului Didilescu pentru a stopa acele intervenţii din toate părţile.”

Liderul CJ a detaliat şi „aşteptările” pe care le are din partea lui Didilescu pentru perioada următoare. „Aşteptările mele sunt ca în cele 6 luni de zile să facem public organizarea concursului de manager. Vreau să spun că mizez pe abilităţile domnului Didilescu ca să selectăm un manager capabil care să ducă mai departe acest proces de restructurare a Spitalului pe carel- vom demara în luna martie.” a conchis Iliuţă.

Silviu Didilescu a devenit manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi la începutul lunii decembrie 2016.