CJ Călăraşi / Iliuţă a identificat „supărarea” lui Nedelcu

CJ Călăraşi / Iliuţă a identificat „supărarea” lui Nedelcu

În ultima perioadă, consilierul judeţean PNL, Vasile Nedelcu (foto jos), a devenit extrem de incisiv în cadrul şedinţelor de plen ale Consiliului Judeţean, neratând niciun prilej de a-l „înfrunta” public pe preşedintele, Vasile Iliuţă (foto sus-mijloc), colegul său de partid. Fostul senator a adus o serie de critici proiectelor de hotârări iniţiate de Executiv, comportându-se mai degrabă ca un consilier al opoziţiei şi nu al puterii. Bunăoară, în ultima şedinţă de plen desfăşurată joi, între cei doi au existat „contre” puternice, multe dintre ele depăşind şi cadrul protocolar, spre deliciul tuturor celor prezenţi.

Vasile Iliuţă a identificat motivul care ar sta în spatele unei astfel de „atitudini”, subliniind că supărarea lui Vasile Nedelcu ar fi provocată de faptul că nepotul său n-ar fi fost sprijinit de conducerea CJ să ocupe prima funcţie în cadrul Direcţiei de Patrimoniu. „Nu aş vrea să comentez atitudinea lui Vasile Nedelcu pentru că-i dăm o atenţie care nu merită. Acest Nedelcu...n-are decât critici, astăzi, la adresa mea, aşa cum a avut şi la adresa domnului Filipescu. El îi critică pe toţi dar în spatele lui nu-i nicio realizare demnă ca să fie luată în seamă. Discutăm despre un subiect care e neplăcut pentru Consiliul Judeţean. Toată supărarea lui e că (...) nu i-am angajat nepotul în locul lui Olteanu. A fost un examen, putea să se înscrie şi să-l câştige. Singura nemulţumire e că nepotul lui nu e în locul lui Olteanu” a susţinut în cadrul unei conferinţe de presă liderul CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă.

„Războiul” declaraţiilor se încinge mai ales că este aşteptată şi o replică din partea lui Vasile Nedelcu. Rămânem pe fază!

vasilenedelcu