CJ Călăraşi / E. Grama: Toate dotările stadionului "Ion Comsa" vor fi noi și achiziționate conform legii

Argaseala Calarasi

Imediat după întâlnirea preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, cu preşedintele CA al FCSB, Valeriu Argăseală a apărut în spaţiul public informaţia potrivit căreia Dunărea Călăraşi “cumpărat nocturna şi turnicheţii stadionului Steaua” (sursa www.liga2.ro).

Directorul Direcţiei Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, Eduard Grama (foto primul din dreapta) a dezminţit informaţia susţinând pe o reţea de socializare că “Întâlnirea dintre Executivul Consiliului Județean Călărași și domnul Valeriu Argăseală nu a avut ca scop achiziționarea nocturnei și turnicheților de pe stadionul roș-albastrilor. Facem precizarea că toate dotările stadionului "Ion Comsa" vor fi noi și achiziționate conform legii.”

Joi, 26 aprilie, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, s-a întâlnit, la Călăraşi, cu şeful FC SB, Valeriu Argăseală, discuţiile purtându-se pe marginea modernizării stadionului pe care Dunărea va susţine partidele de acasă, în cazul în care va promova în liga I. “Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit astăzi vizita președintelui CA al FCSB, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondați de directorii din cadrul instituției noastre, au purtat discuții cu privire la modernizarea stadionului "Ion Comșa".

Lucrările pentru montarea nocturnei, amplasarea turnicheților pentru accesul în siguranță pe stadion și un serviciu de supraveghere foarte bine pus la punct sunt doar câteva cerințe obligatorii pentru ca echipa de la malul Borcei să poată juca viitoarele meciuri de fotbal în condiții de Liga 1.” a fost mesajul postat pe pagina oficială de facebook a Consiliului Judeţean.

Tot joi, în cadrul unei şedinţe de îndată, consilierii judeţeni au aprobat suma de 1.999.000 lei pentru realizarea unor lucrări de modernizarea a bazei sportive Dunărea Călăraşi în conformitate cu solicitările LPF.