CJ Călăraşi / Concursul "Dăm viață Prefecturii" și-a desemnat câștigătorii

Joi, 21 decembrie, au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Dăm viaţă Prefecturii”, organizat de Consiliul Judeţean Călăraşi, prin Direcţia de Dezvoltare şi Relaţii Externe, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi şi Casa Corpului Didactic Călăraşi.

Aceştia sunt: George Matei, locul I, care a intrat în posesia unui premiu de 1000 de lei, Catherine Andrea Oprea, locul II, câştigătoare a unui premiu de 800 de lei. Locul III a fost împărţit de Dorina Voicu, Oana Bălan şi Lavinia Tudor, premiile constând în Internet mobil gratuit timp de un an

Premiul special a revenit Alexandrei Gabriela Vișan.

Toţi câştigătorii mai sus menţionaţi au fost premiaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă.

Concursul a început în noiembrie şi s-a încheiat pe 18 decembrie. În tot acest timp, organizatorii au aşteptat ideile (proiecte, schițe, teme, fotografii, clipuri video) pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a concursului, despre cum ar trebui să arate și despre utilitatea care ar trebui oferită acestei frumuseți arhitecturale.