CJ Călăraşi / Ce localităţi au solicitat sprijin financiar pentru reparaţii curente în şcoli

1.850.000 lei este suma propusă, din fondul de rezervă, de preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă consilierilor judeţeni pentru a fi aprobată, suma fiind solicitată de 37 de primari din mediul rural pentru susţinerea unor cheltuieli ocazionate de începerea anului scolar, respectiv pentru efectuarea reparatiilor curente si a igienizarilor in scolile si gradinitele administrate de acestea.

Hotărârea privind aprobarea utilizarii fondului de rezerva bugetara prevazut in bugetul propriu al Judetului Calarasi pe anul 2016 va fi supusă validării miercuri în plenul şedinţei ordinare şi are toate şansele să fie votată în unanimitate.

“Din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local consiliul judeţean poate aproba acordarea de ajutoare către unităţile administrativ-teritoriale aflate în situaţii de extremă dificultate, la cererea publică a primarilor acestor unităţi administrativ-teritoriale sau din proprie iniţiativă. Urmare cererilor transmise de primariile din judet se propune alocarea unor ajutoare din fondul de rezerva bugetara prevazut in bugetul propriu al Judetului Calarasi pe anul 2016 pentru sustinerea cheltuielilor ocazionate de inceperea anului scolar, respectiv pentru efectuarea reparatiilor curente si a igienizarilor in scolile si gradinitele administrate de acestea. Ajutoarele alocate vor fi justificate pana la finele anului 2016, iar sumele necheltuite vor fi rambursate.” se arată în Raportul privind aprobarea utilizarii fondului de rezerva bugetara prevazut in bugetul propriu al Judetului Calarasi pe anul 2016.

Cele 37 de UAT-uri care au cerut sprijinul Consiliului Judeţean sunt: Alexandru Odobescu, Belciugatele, Borcea, Căscioarele, Chiselet, Chirnogi, Crivăţ, Curcani, Cuza Vodă, Dor Mărunt, Dragalina, Dragoş Vodă, Frăsinet, Frumuşani, Fundeni, Gălbinaşi, Independenţa, Lehliu Sat, Luica, Lupşanu, Mănăstirea, Mitreni, Modelu, Nana, Nicolae Bălcescu, Perişoru, Radovanu, Săruleşti, Sohatu, Şoldanu, Spanţov, Ştefan Vodă, Tămădău, Ulmeni, Unirea, Valea Argovei, Vasilaţi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.