CJ Călăraşi | Bani din PNRR pentru reabilitarea energetică a Şcolii Gimnaziale Speciale Călăraşi

CJ Călăraşi | Bani din PNRR pentru reabilitarea energetică a Şcolii Gimnaziale Speciale Călăraşi

Ministerul Dezvoltării a aprobat joi, 9 noiembrie, finanţarea proiectului „Documentație DALI, expertiză tehnică și audit energetic pentru reabilitare energetică Școala Gimnazială Specială nr. 1 Călărași”, iniţiat de Consiliul Judeţean Călăraşi, suma de 6.255.186,28 lei (TVA inclus) fiind alocată prin PNRR Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2, operațiunea B.2, conform contract de finanțare nr. 82641 din 14.07.2022.

Prin proiect, se solicită spre finanțare achiziții, montaj, lucrări de intervenție la infrastructura electrică, de ventilare şi tratare a aerului, precum şi lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu, inclusiv realizarea schemei/proiectului de execuţie şi montaj a Şcolii Gimnaziale Speciale Nr. 1 Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.