CJ Călăraşi / Au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici pentru reabilitarea Palatului Administrativ

CJ Călăraşi / Au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici pentru reabilitarea Palatului Administrativ

În ultima şedinţă de plen, consilierii judeţeni au aprobat indicatorii tehnico – economici ai obiectivului de investiţii Centru Socio – Cultural Călăraşi – fost Palat Administrativ.

Proiectul iniţiat de preşedintele CJ, Vasile Iliuţă vizează reabilitarea Palatului Administrativ al judeţului Călăraşi, imobil care „găzduieşte” în acest moment Instituţia Prefectului Judeţul Călăraşi.

„Obiectivele specifice ale proiectului constau în:

Restaurarea şi refuncţionalizarea Corpului central, construit pe două nivele care va adăposti „Muzeul muzicii”, o idee inovativă care păstrează arhitectura specifică perioadei secolului al XIX-lea îmbinată cu tehnologia modernă a secolului XXI. Muzeul va găzdui o grupare de tehnologie instalată permanent, realizată cu scopul de a parcurge în timp real o incursiune în mai multe genuri muzicale, în timp ce vizitatorii „se joacă” cu ele. Va fi, în fapt, un centru artistic cu un concept inovativ de învăţare despre muzică într-un mod informal

Restaurarea şi refuncţionalizarea Corpului de est, astfel încât să poată satisface exigenţele unui Centru expoziţional permanent şi / sau itinerant.

Restaurarea tuturor faţadelor astfel încât să se redea monumentalitatea şi specificul arhitectural al construcţiei.

Prin urmare se doreşte depunerea acestui proiect la Compania Naţională de Investiţii, subprogramul Reabilitare, Modernizare şi Dotare Investiţie.” se arată în Expunerea de motive.

Valoarea investiţiei este cifrată la 30.706.959,51 lei (la care se adaugă TVA) din care C+M, în valoare de 19.334.030,78 lei (la care se adaugă TVA).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.