CJ Călăraşi: Astăzi a fost instalat noul director general interimar al SC EcoAqua SA Călărași

CJ Călăraşi: Astăzi a fost instalat noul director general interimar al SC EcoAqua SA Călărași

Astăzi a fost instalat noul director general interimar al SC EcoAqua SA Călărași, Victor Sandu, a anunţat conducerea CJ Călăraşi pe pagina de Facebook a instituţiei care i-a fixat noii conduceri şi priorităţi în actul managerial. “Ne dorim ca noua conducere să bifeze ca priorități calitatea serviciilor și prețuri corespunzătoare pentru populație. De-a lungul timpului au existat nemulțumiri privind aceste aspecte, însă nimeni nu a reușit să găsească o rezolvare.”se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Noul director general interimar, Victor Sandu, este inginer constructor, a fost director general al Administrației Naționale Apele Române și manager în diverse proiecte europene.

"Preluarea conducerii echipei manageriale ale SC ECOAQUA SA Călărași reprezintă un parteneriat pe care îl fac cu fiecare beneficiar. În scurt timp voi dispune un audit financiar și vom ști foarte clar unde ne aflăm din punct de vedere economic. Cât privește populația, o asigur că de acum înainte apa la Călărași va avea un preț de bun simț" sunt primele cuvinte spuse de Victor Sandu, în noua sa calitate de director general interimar al operatorului regional de apă şi canal.