CJ Călărași | Anunț privind achiziția unui apartament cu 3 sau 4 camere cu destinația de locuințe

CJ Călărași | Anunț privind achiziția unui apartament cu 3 sau 4 camere cu destinația de locuințe

Consiliul Județean Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, jud. Călărași, dorește achiziționarea, în municipiul Călărași, a unui apartament cu 3 sau 4 camere, cu destinația de apartamente sociale pentru copii și tineri instituționalizați.

În acest context, Consiliul Județean Călărași îi invită pe cei interesați să depună oferte ținând cont de următoarele:

Valoarea estimată a achiziției: 450.000,00 lei (inclusiv TVA)/apartament;

Criteriul de atribuire: cel mai bun raport calitate-preț;

Documentația de atribuire: se poate descărca de la adresa www.calarasi.ro, secțiunea Anunțuri;

Termen limită de depunere a ofertelor: 09.07.2024, ora 14:00;

Adresa la care se depun ofertele: Registratura Consiliului Județean Călărași;

Relații suplimentare: Persoana de contact: Marius NICA, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0242 311 301, interior: 156, de luni până joi între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.