CJ Călăraşi | Alocaţiile de hrană pentru copii şi adulţi, majorate

CJ Călăraşi | Alocaţiile de hrană pentru copii şi adulţi, majorate

Copiii şi adulţii din centrele aflate în subordinea DGASPC Călăraşi vor beneficia de alocaţii de hrană majorate, consilierii judeţeni adoptând marţi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, şi o hotărâre în acest sens.

„Considerăm că este prerogativa Consiliului Județean, de a remedia situaţia creată de creşterile actuale de preţuri care fac aproape imposibilă hrănirea unei persoane cu doar 16,6 lei/zi, ceea ce ne determină să supunem dezbaterilor plenului Consiliului Județean Călărași, aprobarea majorării alocației de hrană pentru beneficiarii din sistemul rezidențial de protecție și pentru serviciile sociale de zi, conform valorilor obținute mai sus, rotunjite în favoarea beneficiarului, astfel:

  1. Valoarea de 12 lei/zi pentru copii 0-3 ani se majorează la 14,50 lei;
  2. Valoarea de 16,6 lei/zi pentru copiii de peste 3 ani până la 18 ani se majorează la 20,00 lei;
  3. Valoarea de 16,6 lei/zi pentru tinerii de până la 26 ani și pentru mamele protejate în centre maternale se majorează la 20,00 lei;
  4. Valoarea de 12,99 lei/zi pentru beneficiarii din serviciile de zi se majorează la 15,70 lei;
  5. Valoarea de 16,6 lei/zi/adultul cu handicap se majorează la 20,00 lei.”, susţine iniţiatorul Hotărârii, preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, în Referatul de aprobare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.