CJ Călăraşi a predat amplasamentul pentru portul turistic

CJ Călăraşi a predat amplasamentul pentru portul turistic

Conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi a anunţat astăzi pe pagina oficială de Facebook că a emis ordinul de începere a lucrărilor la portul turistic, investiţie estimată la 18 milioane de euro, odată cu predarea amplasamentului. Din 2 august vor demara lucrările care se vor finaliza în noiembrie 2023.

„Consiliul Județean Călărași, reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă, a semnat astăzi predarea amplasamentului pentru portul turistic și ordinul de începere a lucrărilor.

Începând cu data de 2 august, zona recent demolată Malibu va deveni șantier de lucru pentru firma Coral SRL.

Aceasta vine la Călărași cu o vastă experiență în domeniul construcției portuare, în portofoliu regăsindu-se și portul de la Tulcea.

Valoarea proiectului este de 18 milioane de euro. Data finalizării - 2 noiembrie 2023”, se arată în mesajul postat pe FB.

predareamplasament2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.