CJ Călăraşi | 500 de mii de lei pentru clubul de fotbal Dunărea Călăraşi

CJ Călăraşi | 500 de mii de lei pentru clubul de fotbal Dunărea Călăraşi

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în plenul şedinţei ordinare, suplimentarea bugetului echipei de fotbal Dunărea Călăraşi cu suma de 500 de mii de lei (5 miliarde de lei vechi), banii urmând a fi utilizaţi pentru plata unor restanţe salariale. Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului pe anul 2021 în care este inclusă şi suma mai sus-menţionată a fost votat de 24 de consilieri judeţeni. Alţi 4 s-au abţinut (consilierii USR) iar alţi 3 n-au participat la vot.

Dunărea Călăraşi s-a calificat la barajul de promovare în liga 1 urmând a se duela cu FC Voluntari. Partida tur va avea loc la Călăraşi sâmbătă, 29 mai, de la ora 18.00, returul fiind programat joi, 3 iunie, de la ora 20.30 de minute.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.