B. Mihai: Regulamentul va fi introdus în ședința ordinară din această lună

B. Mihai: Regulamentul va fi introdus în ședința ordinară din această lună

Locuințele de serviciu, destinate închirierii, din blocul ANL, situat în municipiul Călărași, pe b-dul Nicolae Titulescu vor fi repartizate în perioada următoare, a anunțat administratorul public al Județului, Bogdan Mihai care a mai precizat că în cadrul ședinței ordinare din această lună consilierii județeni vor adopta și Proiectul de hotărâre privind regulamentul de închiriere a acestor unități locative.

“Regulamentul va fi introdus în ședința ordinară din această lună. Probabil, până la jumătatea lunii viitoare vom face o prezentare transparentă a solicitărilor depuse.” a spus Bogdan Mihai, prezent într-o conferință de presă desfășurată joia trecută la sediul PSD Călărași.

În septembrie 2022, Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepţionat, în municipiul Călăraşi, 30 de locuinţe de serviciu.

Locuinţele (5 garsoniere, 29 de apartamente cu 2 camere şi 5 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din b-dul Nicolae Titulescu nr. 1bis, pe un regim de înălţime P+4E (parter+4 etaje), valoarea investiţiei fiind de 7.017.964,78 lei (inclusiv TVA).

În ședința ordinară a Consiliului Județean din 26 octombrie 2022, a fost adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea, de principiu, a Criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe de serviciu destinate închirierii şi în repartizarea acestora din Blocul de locuinţe realizat prin A.N.L., situat în municipiul Călărași, b-dul Nicolae Titulescu, nr. 1 bis, județul Călărași, aflate în administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.