Ambasadorul Armeniei, în vizită la Consiliul Judeţean

Ambasadorul Armeniei, în vizită la Consiliul Judeţean

Consiliul Județean Călăraşi a primit vizita Excelenței Sale, domnul Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia în România.

Această vizită pune bazele unei dezvoltări ulterioare a relațiilor de cooperare dintre județul Călărași și autoritățile din Republica Armenia. S-au purtat discuții importante privind implementarea în Județul Călărași a unui concept nou în sistemul de educație, respectiv a centrului "TUMO" pentru tehnologii Creative.

Acesta este un program educațional gratuit și este alcătuit din activități de auto învățare, ateliere și laboratoare ce gravitează în jurul a 14 domenii de învățare (animație, dezvoltare web, producție de film, desen grafic, robotica, programare etc).

Implementarea unui astfel de proiect este oportun pentru județul Călărași, educația de calitate fiind investiție strategică, cu rezultate extraordinare pe termen lung. Viitorul copiilor călărășeni, educația și asigurarea accesului elevilor la un sistem de învățământ de calitate reprezintă o prioritate permanentă. Avem în vedere dezvoltarea acestui concept și la Călărași, aducând administrația să lucreze într-adevăr pentru oameni. Investim în educație, investim în viitor!

Sursa Facebook Consiliul Judetean Calarasi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.