A fost inaugurat noul sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor județului Călărași

A fost inaugurat noul sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor județului Călărași

Joi a avut loc inaugurarea noului sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor județului Călărași, amenajat în fostul sediu al Unității Militare din Măgureni. Lucrările de restaurare au început în primăvara anului 2022 și au fost finalizate în februarie 2023, fiind finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean.

“Direcția Județeană a Evidenței Populației funcționează, de astăzi, într-un sediu modern pe care l-am bifat pe agenda administrativă ca un succes. Călărășenii sunt așteptați pentru eliberarea documentelor de călătorie sau cele de identitate pe strada Independenței, la fosta unitate militară, spațiu care devine an de an mai funcțional. Transmit gânduri bune întregului personal care va beneficia de condiții moderne de lucru.”, a fost mesajul transmis pe pagina personală de Facebook de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

iliutasediunouevidentapopulatiei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.