Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Serviciul Public Piețe Oboare Călărași anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul REȚEA CANALIZARE MENAJERĂ ȘI PLUVIALĂ INCINTA OBOR CĂLĂRAȘI, propus a fi amplasat în  mun. Călărași, str. Prel. Dobrogei nr. 8B.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Călărași, Șoseaua Chiciu nr. 2, jud. călărași și la sediul titularului Serviciul Public Piețe Oboare în zilele de luni-vineri, între orele 8-16.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.