Anunţ public privind actualizarea autorizaţiei integrată de mediu

Anunţ public privind actualizarea autorizaţiei integrată de mediu

A.P.M. Călăraşi, cu sediul în municipiul Călăraşi, Şos. Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu, pentru Ferma avicola, amplasata in comuna Stefan Voda, judetul Calarasi, titular  SC PRODCARN ILIUTA SRL , sediu social in comuna Vilcelele, judetul Calarasi.

          Activitatea inclusă în Anexa 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, “Cresterea intensiva a pasarilor de curte si a porcilor, cu capacitati de peste: a) 40.000 de locuri pentru pasari de curte, asa cum sunt definite la art. 3, lit. rr) din prezenta lege”.

         Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al activităţii pot fi consultate pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului www.apmcl.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură şi cu date de identificare pe  email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel/fax: 0242315035; 0242311926 (în termen de 30 zile calendaristice de la data publicării anunţului).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.