Anunţ public

SC Image Point SRL, cu sediul în Călăraşi, bulevardul Gării, nr. 14, camera 1, judeţul Călăraşi, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a autorizaţiei de mediu pentru obiectivul "Activităţi auxiliare pentru producţia vegetală - CAEN 0161" amplasat în Comuna Perişoru, CF21688, Tarla 140/1/3, Parcela 2, jud. Călăraşi.

Pentru informaţii suplimentare propuneri şi contestaţii se va contacta APM Călăraşi, Şos. Chiciului, nr. 2, tel. 0242315035 şi fax 0242311926, în termen de 10 zile de la apariţia anunţului.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.