Anunț de presă privind finalizarea proiectului

anunt de presa finalizare 18 07 2018 3

 

Dezvoltarea firmei BBB SERVICE pentru siguranţa rutieră

  1. Număr referinţă: Cod SMIS 103215, contract de finanțare nr. 1056/02.02.2018
  2. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri
  3. Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
  4. Organism Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia
  5. Loc de implementare: SC BBB SERVICE SRL a implementat proiectul în Municipiul Călăraşi, Judeţul Călăraşi.
  6. Perioada de implementare: 02.02.2018 – 30.08.2018.

Obiectivul general al proiectului a constat în Cresterea productivităţii întreprinderilor româneşti, cu asigurarea dezvoltării durabile şi reducerea decalajelor faţă de productivitatea la nivelul Uniunii Europene, răspunzând dezideratului de coeziune economică, asigurând un nivel ridicat al securităţii şi protecţiei consumatorului, precum şi accesul pe noi pieţe.

Rezultatele proiectului constau în: dezvoltarea societăţii prin demararea activităţii de ITP auto, ca o componentă importantă a activităţii de bază a societăţii noastre de verificare tahografe.

Valoarea totală a contractului de finanţare a fost de 145.441,80 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 119.764,00 lei, unde 91.619,46 lei reprezintă finanțare FEDR, iar suma de 16.168,14 lei reprezintă finanţare din bugetul naţional.

Persoana de contact: Bănea Marian-Administrator

 

anunt de presa debut. 3

 

 

...

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.