Anunț de presă

anunt de presa debut. 2

 

Dezvoltarea firmei BBB SERVICE pentru siguranta rutiera

 

  1. Număr referinţă: Cod SMIS 103215, contract de finanțare nr. 1056/02.02.2018
  1. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri
  1. Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice
  1. Organism Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia
  1. Loc de implementare: BBB SERVICE SRL, va implementa în Municipiul Calarasi, Județul Calarasi.
  1. Perioada de implementare a proiectului este din 02.02.2018 până la data de 30/08/2018.

Obiectivul general al proiectului constă în Cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti, cu asigurarea dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul Uniunii Europene, raspunzand dezideratului de coeziune economica, asigurand un nivel ridicat al securitatii si protectiei consumatorului, precum si accesul pe noi piete. Rezultatele proiectului vor consta în: dezvoltarea societatii prin demararea activitatii de ITP auto.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 145.441,80 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 119.764,00 lei, unde 91.619,46 lei reprezintă finanțare FEDR, iar suma de 16.168,14 lei reprezintă finanţare din bugetul naţional.

BBB SERVICE SRL

Adresa: str. Locomotivei, nr. 2, Municipiul Calarasi, judetul Calarasi

Telefon: 0724.676.116

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoana de contact Marian Bănea

 

anunt de presa debut. 3

 

 

...

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.